1 Bitcoin = 11.318 kr

Donera

Riktiga Nyheter (och relaterade tjänster) har alltid varit gratis att använda, och kommer så att förbli. De är dock allt annat än gratis att driva!

Hur mycket du väljer att bidra med är naturligtvis upp till dig. Genomsnittet (för donationer gjorda i kronor) är 185 kr, men även bidrag på ner till 50 kr är trevliga, inte minst om de inkommer regelbundet (under det beloppet uppskattas givetvis fortfarande, men är besvärligt att mata in i systemet i större mängder).

Det går att bidra både anonymt och med namn/alias via alla betalningsmedel som stöds: Bitcoin, banköverföring, Payson samt Swish.

Att donera anonymt medför lite mindre krångel (ett steg färre). Med "anonymt" åsyftas att ditt namn inte visas på den här sajten eller läggs in i någon databas som jag kontrollerar. (Förutsatt att jag ens vet ditt namn från början.)

Stort tack på förhand för de små smulor som du, efter att ha arbetat dig halvt fördärvad i ditt anletes svett i saltgruvan, kan tänkas avvara för att kasta in i det giriga gapet på det penningtörstande vidunder som är Riktiga Nyheter och relaterade tjänster.

Donera anonymt eller Donera med namn/alias

Det här går fin-fint! För april "saknas" bara 343:-!

Det går att bidra via bank, Bitcoin, Swish och Payson, antingen anonymt eller med namn/alias.

Nästa händelse:

Första maj

4 dagar kvar

… och därefter:
Demonstration i Falun
4 dagar kvar

[visa alla]